Înfrumusețează comuna Drajna 

 

     Proiectul „Alerte Drajna” a fost creat pentru a permite cetățenilor să raporteze problemele publice locale, mai simplu și mai rapid, fiind o alternativă la procesul clasic de sesizare a autorităților publice. Sesizările raportate vor fi trimise la primăria comunei Drajna.

     

     Vor putea fi semnalate probleme legate de: iluminat public defect, deșeuri aruncate în locuri neamenajate, străzi comunale deteriorate, etc.

     Problemele prezentate sunt afișate pe o hartă, utilizatorii pot adăuga fotografii și comentarii. În plus, locuitorii pot sugera soluții pentru îmbunătățirea și înfrumusețarea mediului din comuna noastră.

Sesizările pot fi publicate cu înregistrare/logare, sau fără, pe site-ul sesizari.drajna.ro. Persoanele care adaugă o sesizare fără înregistrare pe site, nu vor primi email cu stadiul acesteia, iar sesizarea va fi publicată de Administrator. Se poate urmări statusul doar pe site, în partea de jos a sesizării.

Persoanele înregistrate vor publica sesizarea instantaneu și vor fi informate prin email asupra progreselor înregistrate. Vor primi notificare la fiecare schimb de status sau comentariu scris de cetățeni.

Comentariile la sesizări pot fi scrise doar de utilizatorii înregistrați pe site-ul sesizari.drajna.ro.

 

Site-ul sesizari.drajna.ro este parte integrantă a site-ului mamă drajna.ro, reprezintă initiativa unor persoane pasionate de călătorie, istorie, cultură, patrimoniu, şi este construit pe platforma joomla.org. Administrator al acestui portal este Cristian Rențea.

Accesul si utilizarea site-ului www.sesizari.drajna.ro se face sub autoritatea acestor reguli, și a Termenilor și Condițiilor acestui site din meniul aflat la subsolul paginii. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

 

Primăria DRAJNA:

https://www.primaria-drajna.ro/

Telefon: 0244-290202 / Fax: 0244-290736